Teadventskalendern

Foto: Emma Shevtzoff
Foto: Emma Shevtzoff

Teadventskalendern är precis vad den låter som, nämligen en adventskalender med 24 olika sorters lösviktste. Du får en ny god smak varje dag fram till julafton och provar dig genom tedjungeln. Teet är förpackat i portionsförpackningar som räcker till en stark kopp eller två lite svagare koppar te per dag. Du kan dosera efter smak och tycke! Du får smaka dig igenom 24 olika sorters te, kanske hittar du en ny favorit? Till varje tesort får du en trevlig liten berättelse, och i häftet som följer med får du instruktioner för att kunna brygga varje kopp till perfektion. Där finns också tips, trix och information om te. Sorter, smaker och design uppdateras varje år! Om du gillar någon av våra tesorter lite extra, så finns den att köpa i vår webshop från och med 1:a december!

Teadventskalendern är vår första produkt, som satte startskottet för vårt företagande. Vi började producera Teadventskalendern i liten upplaga 2011 och varje år har upplagan vuxit. Från och med 2014 har vi arbetat mot återförsäljare, samtidigt som vi säljer Teadventskalendern via vår webshop. I menyn till vänster kan du läsa mer om produkten och hur den kom till.

Vi är stolta över att Teadventskalendern är grön inifrån och ut. Vi arbetar endast med ekologiska teer och vårt företag är certifierad för ekologisk produktion. Förpackningen är Svanen-märkt, vilket innebär att pappret kommer från hållbara papperskällor. 

Har du en härlig butik, café eller någon annan verksamhet där Teadventskalendern hade passat? Välkommen att höra av dig, för att få veta mer om villkoren för att bli återförsäljare. Du hittar uppgifter på vår kontaktsida

Är du journalist, bloggare eller skribent? Du hittar högupplösta bilder, pressmeddelanden och annan matnyttig information på vår pressida. Du är givetvis välkommen att höra av dig om du har idéer om reportage, samarbeten eller något annat spännande projekt! Du hittar mer uppgifter på vår kontaktsida.

Teadventskalendern designas, produceras och säljs av oss på NABO in Sweden AB. 

märkningar

Vi älskar ekologiskt - man vill ju veta vad man stoppar i sig, eller hur? Därför är alla våra teer ekologiska. Vår ekologiska produktion är godkänd genom SMAK AB, ett utav de kontrollorgan som är verksamt i Sverige.

Dessutom är vi måna om miljön, Teadventskalendern bär även Svanen som garanterar att pappret kommer från hållbara källor. 

tesorterna i kalendern

I Teadventskalendern hittar du gröna, svarta, röda, vita och örtteer. Vi har valt att hålla smakerna hemliga, men det är en god blandning av rena, fruktiga, fräscha och kryddiga teer.

Är du väldigt nyfiken på våra sorter, skicka gärna ett mail till hej@naboinsweden.se så avslöjar vi mer!

Vill du läsa mer om hur vi startade Teadventskalendern? Klicka på Teadventskalenderns historia, där berättar vi mer om hur vi började, och hur vi fortsatte!

Alla teer i Teadventskalendern finns att köpa i efterhand, i burkar om 100 gram. Vi säljer våra teer under vårt eget varumärke T24:7 - te för dygnets alla timmar. Intresserad? Klicka på T24:7 - Vårt te, så får du veta mer.