vi är nabo

Vi på NABO arbetar med att hitta på, designa och tillverka produkter inom olika segment. Vi drivs framåt av kretivitet och nyfikenhet, och våra idéer grundar sig ofta i våra egna intressen. Vår största produkt är Teadventskalendern, tätt följd av Kaffeadventskalendern som lanserades 2016. Har du en idé om ett samarbete eller något annat kul förslag? Hör av dig till oss vettja! Du hittar allt du behöver för detta på vår kontaktsida.  
 

lizete och sofie

Vi som driver NABO in Sweden AB är Lizette Andersson och Sofie Thunman. 

Nabo är halländska och betyder granne. Eftersom vi varit grannar i stort sett hela våra liv oavsett ort, tyckte vi att det var ett väldigt passande namn för vårt gemensamma företag. Vi är baserade i Göteborg, och pendlar mellan att känna oss som urhallänningar från Nygård och Abborrakull och storstadsbor på västkusten. Det är en härlig blandning och vi älskar't. 

Lizette har bakgrund inom kockyrket, men har även gått en utbildning i formgivning och nu senast entreprenörskap. Sofie är i grunden florist, men har även arbetat som skribent och tog våren 2017 examen från Medie- och kommunikationsvetenskapliga programmet. 

Vi arbetar allra bäst tillsammans på vårt kontor på Gamlestadvägen 17 i Göteborg. Välkommen in om du har vägarna förbi!