våra köpvillkor


Följande villkor gäller då du handlar på www.naboinsweden.se;

Priser
Alla produkter anges med pris i SEK inklusive moms och i varukorgen ser du det totala priset inklusive både moms och frakt. 

Betalning
Betalning kan ske på flera olika sätt:

1. Kortbetalning
Väljer du kortbetalning som betalmetod skickas du vidare till Payson som ser till att din kortbetalning sker enkelt och säkert. Det går bra att betala med både Visa och Mastercard. 

2. Direktbetalning via bank
De största svenska bankerna, Handelsbanken, Swedbank och SEB går alldeles utmärkt att betala via direkt. Väljer du betalalternativet direktbetalning skickas du vidare till Payson som ser till att din betalning sker enkelt och säkert. 

3. Payson
Har du ett konto hos Payson kan du enkelt och säkert genomföra din betalning från ditt konto. Mer information om Payson och hur du öppnar ett konto hittar du på Paysons hemsida.

Fraktkostnad
Fraktkostnaden inom Sverige är alltid 39 kronor. 

Utomlands
För fraktpriser till andra länder, vänligen kontakta oss på hej@naboinsweden.se.

Leveranstid
Dina varor packas och skickas med Posten och leveranstiden är 1-6 arbetsdagar. 

Reklamation
Är du inte nöjd eller fått fel vara? Kontakta oss så fort som möjligt på hej@naboinsweden.se. För fler kontaktuppgifter, klicka här

Retur
Vill du returnera en vara? Kontakta oss på hej@naboinsweden.se så snabbt som möjligt så löser vi det praktiska. NABO står för de portokostnader som uppstår då du vill göra en retur och du får en retursedel via mail att fästa på ditt paket. Din ångerrätt gäller i 14 dagar från den dag du mottagit leveransen och gäller för varor och produkter i oförändrat skick.

Byte
Vill du byta en vara? Kontakta oss på hej@naboinsweden.se så berättar vi hur du går till väga. Bytesrätten gäller i 14 dagar från den dag att du tar emot varan. NABO står för alla fraktkostnader som uppstår vid ett byte av en vara.

Återbetalningsskyldighet
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan senast 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur.